De VeenderpolderTerug naar het overzicht

Haal je boerderijbewijs tijdens je vakantie of weekendje weg op deze boerderijcamping in het Groene Hart!
Rijpwetering is een mooi dorp in het Groene Hart, vlakbij Leiden. Als je het echte boerderijleven wilt ervaren en wilt genieten van vrij uitzicht over het polderlandschap moet je hier, op boerencamping de Veenderpolder, zijn! 

Logeren bij de boer in het Groene Hart 

Boerderij De Veenderpolder is een moderne melkveehouderij met wel 110 melkkoeien. De boer en boerin letten heel goed op het welzijn van de dieren; ze hebben hier een fijn leven. Kinderen mogen boer Lars helpen met het melken van de koeien en wie een goede hulp blijkt te zijn krijgt zelfs een boerderijbewijs!

Naast de koeien lopen er ook 30 Friese melkschapen. De boerin maakt van hun melk speciale schapenkaas en yoghurt. Als dit nog voorradig is koop je dit lekkers in het boerderijwinkeltje. De geitjes, kippen en konijnen op de boerderij worden graag geaaid!

Spelen op de boerderij

Spelen kunnen de kinderen in de speelschuur en knutselen kunnen ze in de knutselhoek. Er is een speelplaats met trampoline, schommel en een grote zandbak dicht bij de tenten. Echte avonturiers kunnen slootje springen in de polder of op pad met de kano!

Glamping in BoerenBed tenten

De luxe glamping tenten voor 6- of 10 personen zijn voorzien van lekkere bedden, een bedstee, eigen toilet, een keukentje en beschikking over een douche.


Leuke uitjes in de omgeving van Rijpwetering

Het dorp ligt dichtbij Leiden, waar veel mooie musea voor kinderen zijn: Naturalis, Boerhaave Museum, Rijksmuseum van Oudheden en Corpus. Ook de Keukenhof is in de lente zeker een bezoek waard, dit ligt op 25 minuten rijden met de auto. Het strand van Katwijk aan zee ligt op 30 minuten rijden met de auto. Vervelen doe je hier zeker niet! Binnen 30 minuten ben je ook nog eens bij pretparken zoals Duinrell en Drievliet.

Klik door naar de website van BoerenBed de Veenderpolder voor meer informatie en om de beschikbaarheid te zien.
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Vakantie op de Sallandse Heuvelrug

Naast de prachtige omgeving vind je op Vakantiepark Sallandshoeve ook voldoende vermaak voor jong als oud; een heerlijk binnenzwembad, meerdere leuke speeltuinen (met groot nieuw speeltoestel!), een speelveld, mooie speelvijver en gezellig animatieteam!

Bekijk het vakantiepark