WIN een last-minute minibreak!

14 juli 2021
Nog even last-minute 2 nachtjes weg met je gezin, naar een súper gave, unieke glamping? Lees hier hoe je -heel gemakkelijk- meedingt naar een verblijf in een glampingtent van Glamp Outdoor Camp Vliegveld Twente!
Glamp Outdoor Camp | Vliegveld Twente | Winactie

Glamp Outdoor Camp | Vliegveld Twente  

Een unieke Glampingbeleving tussen de verlaten munitiebunkers van een oude militaire basis. Van speur- en zoektochten, skelter racen, nerfgamen, tot chillen bij een kampvuur of een tapas night. Vliegveld Twente is jouw top vakantie en battle arena in één. 

Doe mee aan de winactie!

Wil je meedoen aan de winactie en kans maken op een verblijf van 2 nachten (eind juli of eerste week augustus) met je gezin op deze unieke glamping locatie? Schrijf je dan in voor de Kidsproofvakantie.nl nieuwsbrief. Op 22 juli 2021 zullen we onder onze nieuwsbrieflezers de winnaar bekend maken. 

Schrijf je hier in als je de nieuwsbrieven van Kidsproofvakantie.nl nog niet ontvangt
Abonnees ontvangen ca. 1 a 2 keer per maand een nieuwsbrief met de leukste tips voor weekendjes weg en vakanties met kinderen in Nederland.

Ben je al ingeschreven voor de Kidsproofvakantie.nl nieuwsbrieven? Je dingt dan automatisch mee na reactie op de winactie op onze Facebook- of Instagram pagina.


Actievoorwaarden

- Om kans te maken op de prijs dien je te zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief van Kidsproofvakantie.nl
- Je maakt kans op een verblijf van 2 nachten Op Glamp Outdoor Camp locatie Vliegveld Twente
- De winnaar boekt in overleg met de locatie 2 nachten in de laatste week van juli of de eerste week van augustus 2021
- De winnaar wordt op 22 juli per mail geïnformeerd.


Klik via de websitebutton door naar het inschrijfformulier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans op twee heerlijke dagen en nachten met je gezin bij Glamp Outdoor Camp locatie Vliegveld Twente Naar de website