Beschikbaar in de zomervakantie!

9 juni 2020
Zoek je nog een fijne kindvriendelijke kampeerplek of een gezellig vakantiehuisje in Nederland voor de komende zomervakantie? Hier is nog beschikbaarheid!
Nu meer mensen dit jaar hun vakantie in Nederland zullen doorbrengen en de zomervakantie al snel begint, kan het nog wel een uitdaging zijn om een fijne kampeerplek of een leuk vakantiehuisje te vinden dat nog vrij is! Wij helpen je; op moment van schrijven zijn bij onderstaande campings en vakantieparken nog plekken en huisjes beschikbaar!

Camping Sint Maartenszee- aan de Noord-Hollandse Noordzee

Aan de rand van een prachtig duingebied ligt het rustige vakantiedorpje Sint Maartenszee, vlakbij Callantsoog en Schagen. Een gezellige plek voor een vakantie vol zon, zee, strand en nog veel meer! Op slechts 15 minuten lopen ben je bij het strand en de zee. Je hond is hier ook van harte welkom en je mag hem ook meenemen naar het strand. Kies een mooie kampeerplaats of huur accommodatie; van basic houten huisje tot luxe villa!
Lees meer over Camping Sint Maartenszee 



Bungalowpark Hoge Hexel- Twente 

Temidden van de natuurparken het Wierdense Veld en de Sallandse Heuvelrug én vlak bij de grens van Duitsland ligt dit mooie kindvriendelijke bungalowpark. Alle vakantiehuizen op dit vakantiepark zijn vrijstaand en bieden plaats aan 4 tot 8 personen. Het binnenzwembad is recent gerenoveerd en zorgt met zijn 20-meter baan, warme peuterbad, waterval en glijbaan voor veel plezier. Achter hoge zandduinen ligt de verrassing van dit vakantiepark; een zwemvijver met een afgezette zwemzone en breed zandstrand! 
Lees meer over Bungalowpark Hoge Hexel



Camping en villapark de Paardekreek- Zeeland 

Het hart van elke watersporter zal sneller gaan kloppen van de mogelijkheden op en rondom deze waterrijke camping in Zeeland. Gelegen op de Paardenkreek, die uitloopt in het Veerse Meer, kun je hier suppen, surfen, zeilen, sloep varen, tuben, banaan varen, kanoën en wakeboarden! Ook voor kinderen die nog te jong zijn voor watersport is er genoeg te doen; een waterspeelparadijs met speciaal peutergedeelte, een grote buitenspeeltuin, een net vernieuwde binnenspeeltuin, een animatieprogramma en natuurlijk een fijn zandstrand!
Lees meer over Camping en villapark de Paardekreek



Camping Ginsterveld- Zeeland

Wat is het hier fijn, op deze super kindvriendelijke Zeeuwse camping met 8 speeltuinen, een binnenzwembad en wellness! Camping Ginsterveld ligt op tien autominuten van het Grevelingenmeer, het grootste zoutwatermeer van West Europa. Top voor watersporters dus! De camping ligt ook nog eens vlakbij uitgestrekt, schoon, prachtig strand! Als je een huisje wilt huren moet je snel zijn, ze zijn nu nog beschikbaar maar gaan hard, kampeerplaatsen zijn nog ruim beschikbaar.
Lees meer over Camping Ginsterveld



Camping de Torentjeshoek- Drenthe

Hier zullen je kinderen het nog jaren over hebben; die keer dat ze op vakantie in een boomhut sliepen! Kamperen op Camping Torentjeshoek betekent kamperen in de natuur. Omgeven door verschillende natuurparken kun je hier uren wandelen, fietsen, dwalen, hutten bouwen, dieren spotten enzovoort! Kinderen krijgen ook op de camping niet de kans zich te vervelen met toegang tot het openluchtzwembad en de ligweide met springkussen, kabelbaan, pannakooi én meerdere beachvolleybalvelden!
Lees meer over Camping de Torentjeshoek



Vakantiepark 't Hooge Holt- Overijssel

't Hooge Holt is een gezellig, groen vakantiepark vlakbij Plopsaland, Wildlands Adventure Zoo, Hellendoorn en Slagharen. Alle 4- en 6 persoons Finse chalets en villa's op dit vakantiepark zijn zeer compleet ingericht en liggen in het groen of aan het water, met een fijne tuin of terras. De vakantiehuisjes zijn door gasten beoordeeld op onder andere kindvriendelijkheid, daarmee zit het wel goed! Kinderen zullen zich opperbest vermaken in het indoor speelparadijs 'Mad Monkey Jungle', het binnen- of buitenzwembad, de kinderboerderij en de bowling. Zelf kun je heerlijk ontspannen met een wellness arrangement!
Lees meer over Vakantiepark 't Hooge Holt



Dit is slechts een selectie van leuke kindvriendelijke campings en vakantieparken waar je een heerlijke vakantie kunt vieren deze zomer! Kijk hier voor meer inspiratie voor een weekendje weg of gezinsvakantie in Nederland deze zomervakantie!

Wil je maandelijks leuke tips voor nachtjes of weekendjes weg met kinderen, gezinsvakanties, kindvriendelijke vakantieparken, glampings en campings in Nederland in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg Kidsproofvakantie.nl op Facebook voor dagelijkse vakantie-inspiratie op je tijdlijn!