3x fantastische Pop-Up campings

23 juni 2020
Een paar weken geleden was er nog niets; nu staan er volledige campings! Toch ontbreekt het je er aan niets, lees maar eens hoe gaaf deze pop-up campings zijn!

Natuurlijk Glamping (Flevoland)

Grenzend aan het grootste loofbomenbos van Nederland ligt deze camping waar het motto 'Zomer zonder zorgen' hoogtij viert. Dat zul je al snel ervaren; je slaapt in fijne tenten op lekkere bedden, eet 's avonds heerlijk in het Pop-Up restaurant en je kinderen worden met allerlei gave avonturen bezig gehouden. Met zoveel natuur om je heen, ga je na deze vakantie op een unieke camping helemaal 'zen' weer naar huis!
Lees meer over Natuurlijk GlampingCamping de Wereld (Gelderland)

Midden in de bossen, onder de rook van Nijmegen, ontpopt zich deze zomer twee maanden lang een unieke camping met luxe ingerichte tipi’s en yurts, een hangmattendorp, wellnessvoorzieningen en een uniek en uitgebreid activiteitenprogramma. De camping bevindt zich middenin de bossen, dus dat betekent avontuur! Zo kun je boomhutten bouwen, bosspellen spelen en aan het werk met de plaatselijke scouting. Op de camping heerst een fijne festivalsfeer; je bent dus van harte welkom je circustrucs te laten zien of je creatieve talenten tentoon te stellen in Museum de Wereld! 
Lees meer over Camping de WereldCamping de BoerInn (Utrecht) 

Camping De Boerinn is een echte boerderijcampig die beschikt over 50 campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. Met meer dan 30ha grond is er genoeg ruimte voor campingplekken én voor te gekke andere activiteiten. Je kunt hier bijvoorbeeld een kano huren en de prachtige omgeving vanaf het water verkennen of verschillende poldersporten beoefenen. Kinderen worden 2 keer per dag vermaakt door het animatieteam én ze kunnen heerlijk spelen in de binnenspeelplaatsen!
Lees meer over Camping de BoerinnFijne vakantie!!