BoerenBed Verrassingsweekenden!

15 september 2022
Maak onverwachte herinneringen met het gezin op een boerderij, maximaal 2 uur rijden van huis! Waar? Dat is een verrassing; voor jullie... van BoerenBed!
BoerenBed Verrassingsweekend

Verwacht het onverwachte!

Ben jij van de lijstjes en de controle houden? Laat het los, laat je verrassen! Houden jullie juist van wel verrassingen? Dan is dit hélemaal op jullie lijf geschreven!BoerenBed verrassingsweekenden


Hoe werkt het?
Je boekt met 33% korting ten opzichte van de reguliere prijs een weekend naar een BoerenBed boerderij. Welke? Dat weet je nog niet! Het aftellen en de voorpret kunnen beginnen en 1 week voor vertrek hoor je op welke boerderij jullie zullen verblijven. Wat je al wel zeker weet; de boerderij zal niet verder dan 2 uur van jullie woonadres zijn en jullie zullen verblijven in een knus, volledig ingericht tenthuisje.

Voor wanneer kun je boeken?
De verrassingsweekenden zijn te boeken voor 30 september - 3 oktober, 7 oktober - 10 oktober en 14 oktober - 17 oktober.


BoerenBed Tenthuisje met bedstee en houtkachel

Zijn jullie klaar om onverwachte herinneringen te maken? Klik door naar de website van BoerenBed en boek jullie verrassingsweekend! Naar de website