Weekendje weg met Pasen

14 maart 2023
Het paasweekend is tegelijk de start van het kampeerseizoen; een lang weekend in het voorjaar dat bij uitstek geschikt is voor een weekendje weg met je gezin! Welke leuke camping of vakantiepark kies jij voor jullie weekend weg tijdens Pasen?
Weekend weg met Pasen
Fijne paasdagen! Een lang weekend vrij is toch hét moment voor een paar dagen weg in eigen land? De natuur in, naar een pretpark óf naar een vakantiepark dat zó leuk is dat je het park eigenlijk niet eens af wilt! Wat dacht je van onderstaande leuke plekken!

Pasen bij RCN de Jagerstee

Met de dierenweide, het indoor speelbos, het avontuurlijke 'Kruimelpad' en de verschillende sport- en speelvelden is RCN de Jagerstee een fantastische plek voor een weekend weg met kinderen! Geniet van bos en heide op de Veluwe. Kies voor een Paasverblijf mét 100% wildgarantie!
Bezoek de Efteling met Pasen: Guesthouse Hotel

Zit er een dagje Efteling in de planning voor het Paasweekend? Blijf dan lekker slapen bij het Guesthouse Hotel in Kaatsheuvel! Op rol-afstand van de Python en het sprookjesbos vind je de leukste familiekamers en lekker ontbijt! Bekijk de mooie kamersPaasweekend bij Recreatiepark de Boshoek

Op dit kindvriendelijke vakantiepark vind je safaritenten, familielodges, hotellodges en chalets. Een aantal huisjes is speciaal ingericht voor gezinnen met jonge kinderen. Kom je met de hele familie, kies dan een groepsvilla! Lees meer over deze mooie plek op de VeluweVier Pasen bij RCN de Noordster

De binnenspeeltuin van dit vakantiepark in Drenthe is werkelijk spectaculair! Wel 240m2 groot en helemaal in het thema planeten en sterren. Huur hier een fijne accommodatie of kom kamperen; dat kan hier het gehele jaar door! Kies een mooie plek of huisje.Vakantiepark Molenwaard in Paassfeer

Een paasontbijt met Fien en Teun; klinkt dat niet gezellig? Deze vrolijke vriendjes zijn de mascottes op dit leuke vakantiepark in het Groene Hart en zij zorgen ervoor dat jouw jonge kind een geweldige tijd heeft dit Paasweekend! Bekijk de superleuke huisjesCamping de Witte Berg viert Pasen!

Van het lentezonnetje en een lekker Paasontbijtje geniet je nóg meer vanaf je kampeerplaats met privé sanitair of vanuit je boslodge op deze 5-sterrencamping! De kinderen komen niets tekort; er is een zwembad, indoor speeltuin en animatie. Beleef de Twentse gastvrijheid.  


Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de
bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, kinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin.