10X Leuke vakantieparken voor meivakantie 2023!

8 maart 2021
Zoek nu vast je camping of vakantiehuisje voor de meivakantie! Tip: check ook zéker onze 'bonustip' #6: wat een unieke ervaring!
Meivakantie Vakantiehuis Lemelerlust
De meivakantie valt in 2021 van 1 t/m 9 mei, maar veel scholen kiezen ervoor er een week voor of na aan vast te plakken zodat de kinderen 2 weken vrij van school zijn. Kun je zelf ook vrij nemen in de meivakantie? Of kun je werken vanaf een vakantie adres? Kijk dan snel welke vakantiehuisjes of campings nog plek hebben voor jouw gezin! De meivakantie is een heerlijke periode voor een mini-vakantie met het gezin; het voorjaar is al een flink eind op gang, de zomer zelfs al in zicht! Een heerlijke periode om veel buiten te zijn in de natuur en voor quality time met het gezin. Bekijk onderstaande campings en vakantieparken met een leuk aanbod in de meivakantie! 

1. Meivakantie in Drenthe: Camping de Norgerberg

De 'pretmakers' van deze luxe familiecamping in Drenthe zijn er klaar voor; zij hebben leuke activiteiten in petto voor de kinderen tijdens de meivakantie! Mochten de coronamaatregelen nog van kracht zijn in de meivakantie dan wordt er gewoon voor gezorgd dat deze activiteiten op verantwoorde wijze plaatsvinden. Zet in de meivakantie de caravan op een van de luxe kampeerplaatsen (het sanitairgebouw van deze familiecamping heeft een wellness!) of huur één van de fijne accommodaties. Lees meer over het meivakantie arrangement van Camping de Norgerberg 



2. Meivakantie in Friesland: Natuurcamping It Dreamlân

Weinig moet en heel veel mag op deze heerlijke camping in Friesland! Hele dagen buiten spelen, aanrommelen met zand en water, met de skelter het hele terrein verkennen en partijtjes voetbal die pas stoppen als je de bal in het donker echt niet meer ziet… kinderen hebben de tijd van hun leven deze meivakantie! Ook voor het hele gezin is er genoeg te doen tijdens een meivakantie in Friesland; ga bijvoorbeeld met de kano het water op, wandelen in Nationaal Park Leuwersmeer en breng een bezoek aan de Waddeneilanden. Kies voor deze meivakantie je kampeerplaats, een vakantiehuis, glamping of een groepsaccommodatie in Friesland! 



3. Huur je eigen vakantiehuis in de meivakantie: Lemelerlust

Verscholen in het groen, op een gigantisch privéterrein, ligt een schattig houten huis dat een gezellig en comfortabel onderkomen biedt aan een gezin van max. 5 personen. Willen jullie je meivakantie doorbrengen in het groen, in de natuur van Salland/ de Vechtstreek? Dan is dit het huis dat je zoekt! Er staan fietsen voor je klaar om de omgeving mee te verkennen. En weet je wat je kinderen echt nooit meer zullen vergeten? Als ze eens mogen kamperen in de tuin! Er is ruimte zát voor een tentje! Bekijk de beschikbaarheid van dit vakantiehuis in de meivakantie



4. Meivakantie op een Brabantse familiecamping

Dat het motto van familiecamping 'de Ullingse Bergen' 'Kom luisteren naar stilte' is slaat op de natuurrijke omgeving, het betekent niet dat je kinderen er de hele dag stil moeten zijn! Sterker nog; jonge gezinnen zijn van harte welkom; er zijn dan ook volop faciliteiten voor, waaronder 'jonge gezinnen kampeerveldjes' en een 'jonge gezinnen verandachalet'. Lees meer over de Ullingse Bergen.



5. Beleef de natuur in de meivakantie

Vakantiedorp de Jutberg is een echte natuurcamping, het ligt in een natuurrijke omgeving aan de rand van Nationaal Park de Veluwezoom. Tijdens schoolvakanties staat er een TOP-animatieteam voor de kinderen klaar, gaan de Jutberg-rangers met de kids op pad in de natuur en is er een speciale 'teenagetopper' aanwezig voor het entertainment van de 14-plussers. Je kunt op de Jutberg verblijven op een kampeerplaats, in een lodge, pod of chalet. Bekijk de beschikbaarheid de Jutberg in de meivakantie



#6: Bonustip!

Een unieke kampeerervaring in de meivakantie

Uit liefde voor het camperleven ontstond 'Reizende Camping' De Camphanen, een te gek retro-camperconcept waarbij 9 vintage 'ready to go' slaapbusjes elk jaar op een andere plek gezet worden. Dit jaar staan die 9, plus nog 7 kampeerplekken voor kampeerders met een eigen retro kampeermiddel, in de Noordoostpolder. Voor zowel kinderen als hun ouders een súper relaxte plek en een keur aan leuke activiteiten. Deze kampeerweek zul je niet snel vergeten! Lees meer over De Camphanen. 

We hopen dat we je wat fijne inspiratie gegeven hebben voor een meivakantie met kinderen in Nederland. We wensen je veel plezier met jullie vakantie in een vakantiehuisje in de meivakantie of je camping- of glamping vakantie in de meivakantie! 

Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin