Herfstvakantie 2020

28 september 2020
Boek nog snel een weekendje of (mid)weekje weg tijdens de herfstvakantie! Hier is nog beschikbaarheid!
 

5-sterren vakantiepark op de Veluwe
placeholder_270x180.png


Wat een fijn vakantiepark is De Boshoek! Het recreatiepark is prachtig gelegen midden op de Veluwe en heeft alles voor een top (mid)week in de herfstvakantie; een overdekt zwembad, een sportpark met interactieve voetbalmuur, diverse speeltuinen, een animatieteam, een sfeervolle bowling-grot... Ofwel 100% genieten met het hele gezin!
 
Sfeervol en luxe vakantiehuis op de Veluwe
placeholder_270x180.png


Midden in de natuur, aan de rand van de Veluwe, ligt dit sfeervolle vakantiehuis, geschikt voor grote families of meerdere gezinnen. De enórme tuin heeft meerdere terrassen met buitenhaard/oven, een trampoline, speeltoestel en een vijver. Het bos is op loopafstand en diverse gezellige dorpjes zijn de buurt. Hier ben je er samen echt even helemaal tussenuit!
 
Bijzonder overnachten in een wijnvat of tipi
placeholder_270x180.png


Op mini-camping de Bokkesprong in Zeeland kun je óók in de herfst verblijven in volledig ingerichte tipi’s in een klein tipidorp of in één van de 2 volledig ingerichte slaaptonnen (wijnvaten). Vooral kinderen die van dieren houden zullen het hier geweldig vinden; er lopen konijntjes en pony's rond die ook geknuffeld en verzorgd mogen worden!
 
Spiksplinternieuw in 2020: Duinlodges
placeholder_270x180.png


Aan de rand van een prachtig duingebied ligt Camping Sint Maartenszee. Sinds dit jaar staan er op deze camping nieuwe, sfeervolle duinlodges. Dat is óp en top glamping: de gezelligheid van kamperen maar dan comfortabeler. Op slechts 15 minuten lopen ben je bij het strand. Ook je hond is welkom, dus die kan lekker mee voor een heerlijke strandwandeling!
 
Vakantie: niks moet, maar fijn dat alles kan!
placeholder_270x180.png


In de gave indoor speeltuin van Vakantiepark Witterzomer kunnen kids van alle leeftijden zich uitleven in een zone die bij ze past; de kleinsten gaan ‘op ontdekking', kids kunnen hun ‘grenzen verleggen’ en tieners ‘chillen’ hier lekker! Naast het park is ook de omgeving prachtig; het Drents-Friese Wold nodigt uit tot lekkere herfstwandelingen!