5x Lang weekend weg met Hemelvaart

24 februari 2021
Het Hemelvaartweekend is een lekker láng weekend; een mooie gelegenheid voor een mini-vakantie met je gezin! Bekijk deze fijne campings en vakantieparken met Hemelvaartarrangementen!
Weekendje weg met Hemelvaart
Hemelvaartsdag valt dit jaar op 13 mei. Hemelvaart is altijd op een donderdag, grote kans dus dat je er een lang weekend van kunt maken als school ook dicht is en je zelf een vrije dag kunt nemen!

Waar wil jij met je gezin het Hemelvaartweekend doorbrengen? Op deze kindvriendelijke familiecampings en vakantieparken kun je in dit lange weekend kamperen of een huisje huren. Soms is er een aantrekkelijke Hemelvaart aanbieding of zelfs een speciaal Hemelvaartarrangement.

Weekend weg naar Zeeland met Hemelvaart 

Camping International is een kleine, rustige camping in Zeeland waar persoonlijke aandacht en tijd doorbrengen met je gezin centraal staat. Kinderen spelen op deze familiecamping bij speelboerderij 'Pierewiet', waar zij heerlijk buiten kunnen spelen, maar ze kunnen ook binnen heerlijk ravotten in de boerenschuur. Ga je een dagje naar het strand van Cadzand? Het zou zómaar kunnen dat je er échte haaientanden vindt, cool! Kies voor je lange weekend tijdens Hemelvaart voor een kampeerplek (er is een fijne aanbieding voor de camperplaatsen tijdens het Hemelvaartweekend!) of huur een chalet of vakantiehuis. Lees meer over Camping International in Zeeland



Hemelvaartweekend in de Noord-Hollandse duinen 

Bij Camping Geversduin geniet je van kust, duinen en elkaar; in een relaxte sfeer. Kinderen hebben hier de tijd van hun leven in de avontuurlijke natuurspeeltuin, op het belevingspad met aan het eind de uitkijktoren en op het fijne grote sportveld. Het strand is slechts 4 km van de camping, daar wandel of fiets je dus gemakkelijk naartoe. Wil je zo lang mogelijk van het Hemelvaartweekend genieten? Kies dan voor het Hemelvaartarrangment voor kampeerplaatsen of voor de mooie, originele huuraccommodaties. Klik door naar de website van Camping Geversduin om er meer over te lezen! 



Huur een vakantiehuis in Twente met Hemelvaart 

De vrijstaande vakantievilla's van Hof van Salland zorgen voor een heerlijk luxe vakantiegevoel tijdens je lange Hemelvaartweekend. Na een nacht heerlijk slapen op comfortabele bedden zet je een kop goede Illy koffie met de espresso machine, waar je op het fijne terras in je eigen tuin van geniet. De kinderen spelen lekker om je heen in de tuin of in de speeltuin van het vakantiepark. Voor het hele gezin zijn fietsen te huur waarmee je de mooie Sallandse natuur kunt ontdekken, je bent er echt even hélemaal uit! Lees meer over het Hof van Salland in Hellendoorn.



Bijzonder overnachten in het Hemelvaartweekend!

Wij durven te wedden; je hebt vast nog nóóit in een 'Anthropod' geslapen! Deze accommodatie is dit jaar helemaal nieuw bij Vakantiepark 't Rheezerwold, dat op de grens van Salland en Twente ligt. Op het moment van schrijven is er nog plek in deze originele 4-persoons accommodatie op hoogte tijdens het Hemelvaartweekend. Maar niet getreurd als iemand anders je voor is geweest; op dit familie vakantiepark kun je ook slapen in een lodge, een chalet of zelfs een kasteel. Ook ben je van harte welkom met je eigen tent of caravan. Je geniet hier van de mooie omgeving en de vele leuke speelmogelijkheden op het park. Check de beschikbaarheid van deze nieuwe accommodatie op vakantiepark 't Rheezerwold.



Uitwaaien aan de Zeeuwse kust met Hemelvaart

In een klein, rustig dorpje, pal aan de zeedijk van de Westerschelde en aan het Scheldestrandje ligt deze gemoedelijke familiecamping met veel vermaak voor de kinderen. Comfortcamping Scheldeoord is positief gestemd over de vooruitzichten m.b.t de mogelijkheden in het Hemelvaartweekend en verwacht zelfs hun animatieteam aan het werk te kunnen zetten om je kids op geweldige manier te entertainen! Vanaf de camping is het maar een klein stukje lopen naar de dijk met daarachter het Scheldestrandje, een klein en overzichtelijk maar leuk familiestrandje. Bekijk de kampeerplekken en verhuuraccommodaties op Comfortcamping Scheldeoord.



We hopen dat we je voldoende inspiratie hebben kunnen geven voor een fijn weekend weg met je gezin tijdens Hemelvaart.

Veel plezier! 

Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de
bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, kinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin.