Vier Sinterklaas en Kerst bij Recreatiepark De Boshoek

22 oktober 2020
Vier Sinterklaas of Kerst dit jaar gezellig met familie op Recreatiepark De Boshoek op de Veluwe. Lees meer over de verrassende arrangementen!
Sinterklaas arrangementen en Kerstvakantie arrangementen Recreatiepark de Boshoek

Feest arrangementen bij Recreatiepark De Boshoek.

Recreatiepark De Boshoek is een veelzijdig vakantiepark in Voorthuizen, op de Veluwe. Het vakantiepark heeft alles te bieden voor een ontspannen vakantie of een actief weekendje weg; van zwembad tot speeltuinen en van bowling tot midgetgolf. Daarbij kunnen gasten ook paardrijden bij de nabijgelegen manege en de kidsclub is in 2020 geheel vernieuwd! Voor de komende feestdagen heet De Boshoek jou en je gezin van harte welkom!

Sinterklaasweekend op De Boshoek

Boek met je gezin een fijn Sinterklaasweekendje weg in een gezellige bungalow of een chalet met sauna. Kom je met meerdere gezinnen? Boek dan huisjes die bij elkaar liggen; coronaproof tóch samen op vakantie! Er zijn ook hotelkamerhuisjes, super geschikt om een fijn weekend in te overnachten!

InpakPiet, PepernotenPiet, SlaapPiet en de rest verblijven ook bij Recreatiepark De Boshoek tijdens het Sinterklaas weekend van 4 t/m 7 december! Er is speciaal voor hen een Mini Pietendorp en voor de kinderen een gezellig animatieprogramma!

Pietenbezoek
De Pietenbrigade komt graag bij jullie vakantiehuisje op bezoek! Als je wilt komen ze bij je binnen maar ook buiten kun je ze ontmoeten. 
Pietenochtend Kom gezellig dansen, knutselen en leer van de Pieten alle kneepjes van het vak om ook een Piet te kunnen worden. En... Wat is toch steeds dat geluid? Kom erachter tijdens deze gezellige Pietenochtend!
Surprise show met GoochelPiet! Wat is hij grappig! De show wordt extra leuk, want KnuffelPiet is er ook bij.

>>> Lees meer over de Sinterklaas arrangementen bij Recreatiepark De BoshoekKerstvakantie bij Recreatiepark De Boshoek

Kerst vier je samen; knus met het gezin of met de hele familie samen in meerdere vakantiehuisjes of in het hotel. Samen dineren en ontbijten, een winterse kerstsfeerwandeling maken over de Veluwe, plonsen in het binnenzwembad en spelletjes spelen rondom het haardvuur. Zó gezellig!

Animatieteam voor kinderen van 4 t/m 12 jaar In de kerstvakantie is het animatieteam aanwezig, zij verzorgen leuke activiteiten met een kersttintje. 
Winterdorp Kom lekker een warm drankje drinken, hang jouw wens in de wensboom en geniet van de braderie op 27 en 30 december.

>>> Lees meer over kerst bij De Boshoek!
Oud en nieuw op Recreatiepark De Boshoek


Wil je in vakantiesfeer op naar het nieuwe jaar? Vier dan de jaarwisseling in een vakantiehuisje op dit kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe! Boek bijvoorbeeld een Safarichalet voor 4 personen met een badkamer en aparte kindersafaritent of een vakantiehuisje met privésauna! 

>>> Lees meer over Oud en Nieuw bij De Boshoek


We wensen je fijne feestdagen op dit kindvriendelijke vakantiepark op de Veluwe! Naar de website