Zomervakantie: Boek coronaproof!

15 maart 2021
Een vakantie boeken voor 2021 is best een beetje spannend...  Wat mag straks wél, wat nog niet? Als je nu boekt is het fijn te weten dat er soepel wordt omgegaan met annuleren en dat er goed rekening gehouden wordt met coronamaatregelen. Bij deze 5 campings en vakantieparken gebeurt dat!
Vakantie boeken met corona-boekingsgarantie
Bij het boeken van een vakantie of een weekend weg moeten we in 2021 opeens rekening houden met risico's die we nooit eerder aan de hand hebben gehad. Wat nou als corona je vakantieplannen in de war schopt? Kidsproofvakantie.nl geeft je tips voor kindvriendelijke campings en vakantieparken in Nederland waar je gemakkelijk kunt annuleren of omboeken mocht je door COVID-19 niet op vakantie kunnen!

Landgoed Ruwinkel - Zonder zorgen boeken

Op dit vakantiepark in Scherpenzeel verblijf je in een vrijstaand vakantiehuis, een chalet of een landhuis. Alle rust en ruimte voor jouw gezin! Mocht het overdekte zwembad ten tijde van jouw vakantie nog niet open mogen dan kun je altijd nog zwemmen in het Henschotermeer, dat heeft ook een prachtig wit zandstrand. Landgoed Ruwinkel wil jouw vakantie zo zorgeloos mogelijk maken. Daarom bieden zij een prettige en gemakkelijke betaalprocedure, de mogelijkheid tot annuleren binnen 14 dagen en de mogelijkheid om gratis om te boeken. Lees meer over Landgoed Ruwinkel Vakantiepark Slagharen - Flexibele boekgarantie

Alle huisjes van dit vrolijke vakantiepark zijn lekker ruim en van alle gemakken voorzien, met eromheen genoeg groen om fijn te spelen. Kom slapen op de prairie! Je kunt komen kamperen met je eigen tent of caravan of verblijven in een stoere Wild West-accommodatie. Een knusse Cowboy Cottage volledig in Wild West stijl of een kleurrijke Hacienda in TexMex stijl. Of ga je voor iets origineels; de Wigwam Deluxe? Lees meer over de boekingsvoorwaarden en beschikbaarheid bij Vakantiepark SlagharenHoeve de Plei - Boek gratis om

In het uiterste zuiden van Limburg ligt het dorpje Mechelen. Daar, in het heuvellandschap en dichtbij de grens van Duitsland en België ligt deze tot warm familiehotel omgebouwde vakwerkhoeve uit 1740. Het hotel heeft fijne familiekamers met een eigen verdieping voor de kinderen, maar ook ruime appartementen met eigen terras. Als je nu boekt krijg je gratis omboekgarantie bij je boeking. Mocht de situatie veranderen dan kun je je boeking gratis naar een later moment verplaatsen, om welke reden dan ook! Lees meer over Hoeve de Plei in Limburg
BoerenBed vakanties - Boek en beleef met vertrouwen

Lijkt het je niet geweldig, een vakantie bij de boer? Logeren in een fijne glampingtent met privédouche en lekkere bedden, dieren op het erf en je kinderen die leren over het boerenleven en heerlijk kunnen spelen in een landelijke omgeving? Bij Boerenbed ga je veilig en coronaproof op vakantie! Zij begrijpen ieders zorgen hebt betreft het coronavirus, daarom zijn zij flexibel en krijg je de volgende boekingsgarantie: Mocht het verblijf niet door kunnen gaan wegens Covid-19 mogen jullie de boeking wijzigen tot eind 2022. BoerenBed heeft een onderzoek gedaan onder bezoekers die het afgelopen jaar bij één van hun boerderijen verbleven; 98% geeft aan tevreden te zijn met de genomen corona-maatregelen op de locaties! Lees meer over de boekingsvoorwaarden en de verschillende aangesloten boerderijen van BoerenBed!

Foto: BoerenBed locatie De Lange Weide - Dwingeloo: Een Drentse boerencamping met heel veel dieren en mooie glampingtenten! 

Capfun vakantieparken - Relaxaanbieding

De vakantieparken van Capfun in Nederland hebben fantastische waterparken met te gekke glijbanen, unieke speeltuinen en fijne huuraccommodaties waarvan enkele speciaal geschikt zijn gemaakt voor gezinnen met jonge kinderen. De missie van Capfun is om je de familievakantie te laten beleven waar je als kind van droomde! De relaxaanbieding van Capfun houdt in dat ze je een volledige en onmiddellijke terugbetaling beloven in verschillende corona-gerelateerde gevallen. Lees meer over de boekingsvoorwaarden en vakantieparken van Capfun.


Foto: Capfun Vakantiepark de Bongerd in Noord Holland; naast pretpark de Holle Bolle Boom en vlakbij het strand! 

Kidsproofvakantie.nl biedt (groot)ouders inspiratie voor een weekendje weg of vakantie met kinderen in Nederland. Op Kidsproofvakantie.nl vind je de leukste familiecampings, kindvriendelijke vakantieparken en bungalowparken, natuurhuisjes en kidsproof vakantiehuizen voor een lang weekend weg met Pasen, Pinksteren, Hemelvaart, en voor een weekje weg in de meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie.

Weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, de vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjeskinderhotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin