6x Vakantiehuisjes op het strand

30 maart 2020
Wakker worden met het geruis van de golven, een mooie zonsopgang en de hele dag spelen in de grootste zandbak die er is... kies voor een strandvakantie in Nederland!
Vakantiehuisjes op het strand
Wie zegt dat je voor een strandvakantie naar het buitenland moet? Onze landje heeft véle kilometers prachtige kust! Een beetje zon, zand tussen je tenen, spelende kinderen... wat heb je meer nodig voor een tóp vakantie? Op deze 6 plekken beleef je een heerlijke strandvakantie met de hele familie!

Stranddroom - Domburg 

Zie je het al voor je? Vakantie vieren in één van deze tien schitterende slaapstrandhuisjes? Zonsopgang, zonsondergang en alles ertussenin, je hebt hier het állerbeste uitzicht dat je maar kunt wensen! De huisjes op het Zeeuwse strand bieden ruimte aan 4-, 5-, of 6 personen en zijn hartstikke compleet ingericht.

Lees meer over Stranddroom


Strandpark Vlugtenburg - Westland

Dit vakantiepark, vlakbij Hoek van Holland, heeft kampeerplaatsen, bungalows en chalets... allemaal pál aan de kust. Alleen de duinen zitten tussen jou en het strand in! Op het park zijn speeltuinen, een restaurant en een animatieteam. Maar de grootste attractie is toch wel die héle grote zandbak met dat héle grote zwembad; het strand en de zee! Wil je echt de ultieme strandbeleving? Slaap dan in een pipowagen óp het strand!

Lees meer over Strandpark Vlugtenburg


Strandhuisjes Julianadorp - Noord-Holland

Deze strandhuisjes worden beheerd door Landal GreenParks, kwaliteit gegarandeerd dus! Hoewel je vast genoeg hebt aan het vertier op het strand en in de zee, mag je als gast van Landal Julianadorp ook gebruik maken van de faciliteiten van het naastgelegen Landal Beach Resort Ooghduyne. Een zwembad, midgetgolfbaan, restaurant en animatieteam staan dus ook tot je beschikking! 

Lees meer over Strandhuisjes Julianadorp 


Strandweelde - Zeeland

Wakker worden met dít uitzicht, wie wil dat nou niet! Je rent zó de zee in vanaf het terras van je eigen strandhuisje! Het strand van het Zeeuwse Nieuwvliet-Bad is al jaren bekroond met de blauwe vlag; deze staat voor een schoon en veilig strand. Als gast van Strandweelde kun je ook gebruik maken van de faciliteiten op Camping Zonneweelde. Hier vind je sport- en speelvelden, fietsverhuur voor een dagje uit en een supermarkt met Zeeuwse producten waar je elke ochtend verse broodjes kunt halen.

Lees meer over Strandweelde 


Vakantiepark Kijkduin - Den Haag 

In dit uitgestrekte en groene park pal achter de duinen verblijf je in een bungalow of chalet. Het overdekte zwembad, de sportvelden en het animatieprogramma zorgen voor blije kinderen. Het park is autoluw; veilig spelen dus! Wil je elke ochtend direct het zand tussen je tenen voelen en het ruisen van de zee horen? Kies dan voor een huisje óp het strand! 

Lees meer over Vakantiepark Kijkduin 


Strandpaviljoen Pier 7 - Zeeland 

De prachtige beachrooms geven het vrije gevoel van een eigen huis, maar je hebt er wel de service van een hotel, zoals bijvoorbeeld dagelijkse schoonmaak. Het restaurant dat naast de huisjes ligt serveert de heerlijkste gerechten. Hier in Vlissingen ervaar je een heerlijk luxe strandvakantie!

Lees meer over Strandpaviljoen Pier 7


Geniet van je strandvakantie in eigen land! 

Meer vakantieparken en campings aan de kust vind je hier