Herfstvakantie tips!

30 september 2019
Een paar dagen lekker weg tijdens de Herfstvakantie? Boek een leuk kindvriendelijk hotel, een gezellige camping of logeer bij de boer!
Gezellig familiehotel op loopafstand van de Efteling 
Tijdens de herfstvakantie een dagje naar de Efteling? Op slechts 500m lopen vind je het fantastische GuestHouse Hotel. Mooie frisse kamers, een speelkamer, een daktuin met leuke speeltoestellen en meer... Boek gerust meerdere nachten, want het hotel ligt ook op korte rijafstand van Safaripark Beekse Bergen en de gezellige steden Den Bosch en Breda.



Op bezoek bij Johan en Caroline
Op Camping Johan en Caroline vind je mooie luxe camping villa's, geschikt voor 2 volwassenen en 2-3 kinderen. Maak je verblijf compleet en kies voor een uitgebreid boerenontbijt of maak gebruik van de broodjesservice. Fijne camping voor een heerlijk weekendje of weekje weg, vlakbij Nationaal Park De Biesbosch.



Thuis in Tilburg!
Hostel Roots zit in een prachtig monumentaal pand wat is omgetoverd van bankgebouw tot gezellig 5-sterren hostel met leuke familiekamers. Tijdens de herfstvakantie is het extra leuk om naar Tilburg te komen; Hostel Roots bouwt hun bankkluis om tot bios en speelhoek én Festival Circolo is dan in de stad.



Logeren op de boerderij  
Luxe logeren bij de boer en dichtbij het strand, dat doe je bij Boerenbed Hoeve Zeeland. Hier kun je het boerenleven van dichtbij ervaren. Leuke boerenactiviteiten, dieren, een toffe hooizolder... het is er allemaal. Neem je fiets mee en bezoek de leuke dorpjes in de buurt of ga lekker naar het strand.



5-sterren camping aan het bos!
Tijdens de herfstvakantie is het op Camping de Noetselerberg weer genieten voor kinderen (en ouders). Het animatieteam heeft een tof recreatie-programma voor kinderen t/m 14 jaar! Er is een subtropisch overdekt zwembad, een overdekte speeltuin, gezellige bistro, goede WiFi en meer!



Luxe, ruimte en Maastricht
Dormio Resort Maastricht heeft mooie luxe kids-vakantiewoningen gelegen aan het Kidskwartier; een gemeenschappelijke binnenplaats met speeltoestellen, dat volledig is ingericht voor ouders met (jonge) kinderen. En hoe fijn, de gezellige stad Maastricht is slecht op 10 minuten fietsafstand gelegen vanaf het resort.



Uitwaaien op Terschelling!
Wat is er ontzettend veel te doen voor kinderen op ons één na grootste Waddeneiland. Wij zijn fan, bekijk snel onze bucketlist items voor een vakantie op Terschelling!  



Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang de leukste kindvriendelijke overnachtingsadressen in je mailbox!