10x Herfstvakantie-tips

26 september 2022
Een weekje vrij van school, dagen die korter worden, de natuur die verandert... dat vraagt om iets gezelligs met elkaar! Wat dacht je van een paar dagen weg naar een leuke camping of vakantiepark of in een knus vakantiehuis? Deze hebben nog beschikbaarheid!

Blokhutboot

Gaaf en bijzonder! Vaar zelfstandig met een blokhutboot (geen vaarbewijs nodig!) naar je eigen overnachtingsplekje in de natuur en geniet van quality time met je gezin. Kies uit één van de 4 opstaplocatie's; De Biesbosch, De Linge, De Bommelerwaard of De Gouden Ham. Boek deze unieke vakantie!


Vakantiepark 't Broeckhuys

In het Land van Maas en Waal ligt dit kleinschalige vakantiepark met veel faciliteiten voor een paar ontspannen dagen, waarin kinderen zich zéker vermaken! Er is een indoor speeltuin, kinderboerderij, gamehal en naast 't park is een klimpark en kun je o.a. paintballen. Hier vermaakt iedereen zich! Bekijk hier de beschikbaarheid. 


Mariahout in de Hei

Ervaar het boerenleven op deze leuke alpacaboerderij! Maak een huifkarritje met de boerin, help de boer de dieren te voeren, maak een wandeling met de alpaca's, speel in de schuur en stap na een dag vol mooie avonturen in een comfy bed in jullie gezellige tenthuisje! Ervaringen om nooit te vergeten, boek nog snel voor de herfstvakantie.


De Vreemde Vogel

In de herfstvakantie worden hier elke dag leuke activiteiten georganiseerd voor kinderen. Ook is er een spannende Escape Room speciaal voor gezinnen, is er iedere dag een kampvuurtje met gratis marshmallows en kun je zweven in de prachtige authentieke zweefmolen. Bekijk de toffe accommodaties!


Huize Hulshorst

Weer even tot elkaar komen als gezin? Kies dan voor een vakantiehuis met giga-privétuin, een mega-eettafel om spelletjes te spelen en een plofbank waar iedereen de ruimte heeft! 'T huis ligt op loopafstand van het bos én heeft een gastenverblijf. Voor opa en oma misschien? Kijk eens wat een plaatje! 


Vakantiepark De Bongerd

Een indoor zwemparadijs (met zwembad, waterspeeltuin, diverse glijbanen en een fonteinplein), een superleuk indoor speelparadijs en op slechts 15 minuten gelegen van het strand voor fijne strandwandelingen... mooie ingrediënten voor een heerlijke herfstvakantie. Een waar kinderparadijs, boek hier je paar dagen weg.


Camping Torentjeshoek

Wow! Wat een gave accommodaties vind je op dit vakantiepark in Drenthe! Een legertruck, boomhutten, safaritenten... dat wordt moeilijk kiezen! Nationaal Park Dwingelderveld, waar het park aan grenst, is práchtig in de herfst, neem de wandelschoenen mee dus! Check hier de beschikbaarheid! 


Vakantiepark De Zanding

Op bezoek bij Paleis 't Loo, bij de aapjes in de Apenheul of in het regenwoud van Burgers' Zoo, lekker struinen door de herfstbladeren op de Veluwe en dan opwarmen in een wellness-villa of een stoere 'cube'... dat is toch perfect voor een paar fijne herfstvakantiedagen? Boek je huisje of kampeerplaats

Sprookjescamping


Sprookjesfiguren komen tot leven op deze geweldige kindercamping met waterparadijs en binnenspeeltuin. Het is dus al een pretpark op zich! Daarnaast is het ook nog eens dicht bij Hellendoorn, Slagharen en Plopsaland. Boek je hier je verblijf en laat dromen uitkomen!


Camping 't Noorder Sandt

Op slechts 600 meter van de zee ligt deze familiecamping, waar kids van alle leeftijden, dus óók de pubers, zich vermaken. Zwemmen, skaten, klimmen, paardrijden, chillen; álles kan op dit leuke Noord-Hollandse vakantiepark! Boek hier je mooie glamping accommodatie.



Op vakantie of een weekendje weg met kinderen in Nederland? Bekijk ook eens de bijzondere overnachtingsplekken, meer vakantieparken aan de kust, fijne vakantie adressen aan het water, boerderijen waar je kunt logeren bij de boer, de mooiste natuurhuisjes, familiehotels in de grote steden en overnachtingsadressen vlakbij een pretpark of dierentuin op Kidsproofvakantie.nl!