WIN een 'Hemels' weekend weg!

31 mei 2021
Lees hier hoe je -heel gemakkelijk- meedingt naar een heerlijk weekend weg met je gezin in een glampingtent op Camping Hemels!
Camping Hemelrijk

Camping Hemels  

Deze pop-up familiecamping ligt aan het leukste speelpark van Brabant met meerdere buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, een strandbad en grote attracties voor de echte avonturiers! Tijdens je verblijf heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en kun je genieten van muzikale versnaperingen, van een lekker drankje in de beach bar en van heerlijk eten in het restaurant.

Doe mee aan de winactie!

Wil je meedoen aan de winactie en kans maken op een heerlijk weekend weg met je gezin op de Veluwe? Schrijf je dan in voor de Kidsproofvakantie.nl nieuwsbrief. Op 28 juni 2021 zullen we onder onze nieuwsbrieflezers de winnaar bekend maken. 

Schrijf je hier in als je de nieuwsbrieven van Kidsproofvakantie.nl nog niet ontvangt
Abonnees ontvangen ca. 1 keer per maand een nieuwsbrief met de leukste tips voor weekendjes weg en vakanties met kinderen in Nederland. 


Actievoorwaarden

Schrijf je in: Om kans te maken op de prijs dien je te zijn ingeschreven voor de nieuwsbrief van Kidsproofvakantie.nl
De prijs: De winnaar mag het weekend van 16-7 t/m 19-7 2021 of 20-8 t/m 23-8 2021 of 27-8 t/m 30-8 2021 met 4 personen (bijboeken is mogelijk tegen betaling) in een glampingtent type Melchior 4p verblijven. Verblijf is inclusief toegang tot het attractiepark BillyBird Hemelrijk.
Borg: Bij aankomst dient de winnaar een borg te betalen van €100
Bekendmaking: De winnaar wordt per mail geïnformeerd.


Klik via de websitebutton door naar het inschrijfformulier, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak automatisch kans op een heerlijk weekend met je gezin bij Pop-Up Camping Hemels! Naar de website