Hoe is het nu met...

29 maart 2020
... Vincent en Angelique, de eigenaren van Vakantiepark Erve Kleilutte. Welke maatregelen treffen zij zodat jij hier veilig op vakantie kunt?
Vincent en Angelique zijn sinds 2011 eigenaren én bewoners van dit heerlijke, kleinschalige Twentse vakantiepark. Angelique is er zelfs opgegroeid, haar ouders waren de vorige eigenaren! In al die jaren is de coronacrisis zakelijk gezien toch wel de grootste uitdaging ooit.

Hoe gaan zij hiermee om en hoe zorgen zij dat gezinnen hier toch veilig op vakantie kunnen? We vroegen het Angelique:

Op 22 april 2020 heeft de veiligheidsregio besloten dat Twentse vakantieparken en campings weer open mogen. Hoe groot was de opluchting?
- Súper blij dat we toen weer open mochten! Het was wel erg stil zo zonder gasten op het park. We vinden het ook erg fijn dat er in de zomervakantie weer meer mogelijkheden zijn m.b.t verhuur aan groepen.

Veel mensen pakken deze situatie aan om dingen op te knappen of te veranderen. Hebben jullie dat op jullie vakantiepark ook gedaan?
- Jazeker, we waren in februari al begonnen met de bouw van twee tiny houses. Deze zijn nu bijna gereed en kunnen vanaf mei de eerste gasten ontvangen. Verder hebben we zéker niet stil gezeten; er is een vlindertuin aangelegd, gras in opnieuw ingezaaid en een aantal huizen zijn van binnen weer voorzien van een fris laagje verf! Welk van jullie accommodaties zijn geschikt voor verhuur in deze gekke coronaperiode?
- Al onze huizen zijn hiervoor geschikt. We hebben huizen variërend in grootte voor  2 - 26 personenWelke faciliteiten zijn beschikbaar?
- Al onze buitenfaciliteiten zijn beschikbaar. Er kan ook in het speelhuis worden gespeeld. Hier werken we met een inschrijflijst, zodat je het speelhuis privé voor je eigen gezin hebt! Waarom kun je gezinnen, juist nu, adviseren om bij jullie een verblijf te boeken?
- Je vindt bij ons rust en ruimte doordat we een kleinschalig park zijn met 11 sfeervolle huizen. Je kinderen kunnen zich hier heel goed vermaken want er zijn veel sport- en speelmogelijkheden. De omgeving is prachtig en goed te lopend of op de fiets te verkennen!Wil je meer weten over Erve Kleilutte? Op hun website lees je alles over de verschilende vakantiehuizen, de binnenspeelruimte en de buitenspeelmogelijkheden! Wacht niet te lang met boeken, er zijn maar 11 huizen!